Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gebouwen van EBOS v3 samen met Belgium 2012 Photo Scenery ?
#1
Vooraleer de prachtige Belgium 2012 free Photo Scenery (Gerard Salden) bestond heb ik geprobeerd om EBOS v3 van José Bougoignie te installeren.

( http://users.skynet.be/maximil/Design.htm )

Het is me helaas nooit gelukt om deze heel mooie scenery volledig werkend te krijgen. Ik heb er een tijdje over gemaild met José, maar nooit een volledige oplossing gevonden: dit wil zeggen, uiteindelijk werkte alles uitgezonderd de runway, de exits en de parkings, dus alles wat asfalt of beton bedekking had was niet zichtbaar.
Alles is geprobeerd, alle mogelijke layer-combinaties, uit en inschakelen van FEX, GEX en UTX, maar niets hielp.

Ondertussen vlieg ik in België (vooral in de zomer) praktisch nog uitsluitend met de Belgium 2012 free Photo Scenery met de ingebouwde bomen- en gebouwen autogen.

Op Oostende vind ik vooral de gebouwen van het hoofdgebouw echter niet mooi en nog minder realistisch dan de standaard FSX Oostende gebouwen.

Nu is mijn vraag: is het mogelijk om alleen de airport gebouwen van Ostend v3 te installeren, en deze werkend te krijgen met de Belgium Photo Scenery?

Of heeft er iemand nog een andere oplossing?
Antwoord
#2
Hier kan alleen José Bourgoignie jou helpen daar EBOS v3 al een moielijke bevalling is oùm te instaleren maar met zijn aanwijzingen over welk bgl er moeten geinstalleerd worden enwelke niet
zodat je alleen de gebouwen ziet
Antwoord
#3
(22-01-2013, 12:07)Francois schreef: Hier kan alleen José Bourgoignie jou helpen daar EBOS v3 al een moielijke bevalling is oùm te instaleren maar met zijn aanwijzingen over welk bgl er moeten geinstalleerd worden enwelke niet
zodat je alleen de gebouwen ziet

Het is een hele tijd geleden dat ook ik nog scenery EBOS van José op FSX gebruikte. Na heel wat overleg met José, ging EBOS v3 op FSX uiteindelijk wel werken, maar het is precies of er iets in rondjes loopt : de framerates zakken en blijven zakken tot 1. Ga naar EBOS op de tarmac staan en je begint bij 30 en zakt na 5 minuten tot 1-2. Weglaten van bepaalde bgl (opgegeven door José) bracht mij indertijd geen beterschap.
Ik mailde vandaag nog eens naar hem, want ik hoop echt dat die scenery in orde komt. In FSX hebben we voor België al zo weinig !!!
Of is er een andere specialist die zo een foute loop eruit kan halen ???
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)