Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PRIVACY op dit forum
#1
Uw persoonsgegevens in veilige handen
U vertrouwt  persoonsgegevens toe aan dit forum. U kunt er dan ook op rekenen dat wij die gegevens met de nodige zorg behandelen.
Daarvoor baseren we ons op de AVG, een nieuwe Europese wetgeving die sinds 25 mei 2018 van toepassing is.

Wat is ‘AVG’?
AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze wetgeving is ook gekend onder de naam GDPR of General Data Protection Regulation. Ze geldt voor alle entiteiten en personen die persoonsgegevens van Europese burgers verwerken.

Wat zijn ‘persoonsgegevens’?
Persoonsgegevens zijn gegevens over natuurlijke personen. Bijvoorbeeld identificatiegegevens, financiële of medische gegevens.

Welke gegevens heeft dit forum nodig?
Om je te kunnen registreren moet je een username kiezen (fictieve naam), een paswoord aanmaken en een geldig mailadres invoeren.
Je hoeft geen andere persoonlijke gegevens op dit forum te plaatsen.

Het Email adres gebruiken we ENKEL om je toegang te geven tot dit forum. Ben je je paswoord vergeten, dan krijg je een nieuwe via dit adres.
De ingevoerde paswoorden zijn versleuteld, en kunnen niet door ons bekeken worden.

Als je inlogt wordt je IP adres opgeslagen. Als iemand misbruik maakt van dit forum hebben we een houvast om klacht neer te leggen voor dit misbruik.
We houden bij wanneer je je registreerde, en wanneer je voor het laatst inlogde. Gebruikers van dit forum die meer dan een jaar niet hebben ingelogd worden geschrapt uit de database.

Kies voor een sterk paswoord (combinatie cijfers, letters en andere tekens), en gebruik niet steeds hetzelfde paswoord.
De verzamelde gegevens worden aan geen enkele derde partij doorgegeven en zijn ook steeds door jullie aan te passen via het forum.


 Heb je nog vragen over dit onderwerp? Je kan ze altijd mailen naar info@fscb.be, de eigenaar van dit forum.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 2 gast(en)