Waardering:
  • 1 stemmen - gemiddelde waardering is 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PMDG 737 Extend Stairs
#1
Hey!
Ik ben stilaan bezig me wat proberen te bekwamen in het PMDG-vliegen. Dat zal wel lukken, maar zal nog wat tijd vragen. Ik hoop weldra via  IVAO ( VID 206057 ) Af en toe met jullie samen gezaùemokle vluchten te kunnen uitvoeren, maar dan min of meer volgens de regels en met de mogelijkheden van de FS2004 PMDG 737-600NG, en dan ook zoveel mogelijk gebruikmakend van het boek van François. Als ik aan iets niet aan uit kan, zal ik vragen komen stellen. Zo bijvoorbeeld nu, iets waar ik nog niet in gelukt ben, terwijl ik op verschillende fora merkte dat men daar hier en daar toch ook last schijnt mee te hebben...
Ik heb dus in mijn FS9 momenteel de FS2004 PMDG Boeing 737-600 als een Brussels Airlines variant. Daarbij ben ik er nog niet in gelukt om de airstair van de eerste deur links vooraan uit te laten glijden. Ik heb de assignements aangepast als volgt: Ctrl + F10 voor het uitlaten, en CTRL + F9 voor het intrekken. Voor de deuren heb ik geen enkel probleem ( Shift + E ).
Is er wat waarop ik moet letten, of aanpassen, opdat deze stairs wéldegelijk zouden in- en uitglijden? Momenteel lukt dat dus niet.
Groeten
Jive1 - Belgium
Antwoord
#2
Ter info
IK heb zelf de oplossing gevonden.
1° Enkel de versie 700 heeft de mogelijkheid om airstairs uit te zetten.
2° Voor retract mag slechts één button gebruikt worden, bijvoorbeeld F10. Dus niet Ctrl + F10, dan werkt retract dus niet, wél met slechts één button.
Ik gebruik nu Ctrl + F10 voor extend the stairs, en F10 voor retract the stairs.
Greetz
Jive1 - Belgium
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)