Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Belgium 2012 free photoscenery (update 21-12-2012)
#1
Ondertussen is er reeds een mogelijkheid tot het plaatsen van autogen scenery bij de hele Belgische Photoreal Scenery (zeer grote download) en ook een nieuwe file die alleen West-Vlaanderen volledig voorziet van bomen,bossen en enkele gebouwen. Ursel (EBUL) ligt nu weer in een bos! (belgium-the-west-flanders_-autogen-v1.zip te vinden op Avsim.com)

Zie: http://forum.avsim.net/topic/373789-belg...toscenery/

Trouwens het gaat hier niet om het 'Waffle Project Belgium' zoals verkeerdelijk staat in de vorige topics, maar over de: Belgium 2012 free photoscenery gemaakt door Gerard SALDEN ( GSalden ): ere wie ere toekomt!
Niettegenstaande het Waffle Project een goede start was zie je duidelijk op de foto's dat de scenery van Gerard nog véél scherper is.
Antwoord
#2
Heb deze onlangs gedownload maar wel wat moeten rond zoeken op internet
daar de links die hier geplaatst zijn niet meer werken.klein foutje het waren die van Augustus die niet meer beschikbaar waren.
nu blij dat deze gratis is zou er geen geld aan willen geven; gewoon om de volgende reden ik had ook van Aerosoft de VFR Germany bundel aangeschaft veel geld.
het grootte nadeel is het volgende je bent bijna verplicht om alleen in de zomer te vliegen daar er geen seizoenen worden weergegeven bv in de winter worden alle bomen wel wit maar de grond blijft zijn zomerkleed behouden.
nu verder zijn deze photoreal scenerys prachtig zolang je ze maar in FSX in de zomer instelling gebruikt.
Antwoord
#3
Heb deze toegevoegd in mijn FSX is prachtig maar je moet er wel voor zorgen dat indien je Mega Brussel X van Aerosoft gebruikt Belgium 2012 en Brussels HD je ze in de scenery library onder de Aerosoft scenery plaatst.
Antwoord
#4
Hallo

Natuurlijk heb ik "de trein" weer gemist. Als fervent VFR-vlieger in de Benelux ben ik uiteraard erg geïnteresseerd in deze scenery. Is deze nog ergens te downloaden én is ze ook geschikt voor FS9?

Dank bij voorbaat voor jullie respons.

wildcat64
27th squadron
Antwoord
#5
Wildcat als je wil kan je Gerard Salden's Belgium fotoscenery mét de Autogen Scenery en 'grey'-patch inbegrepen, nog steeds downloaden  op:

http://forum.avsim.net/topic/373789-belg...e__st__250     (Zie topic #274 )

Of rechtstreeks  op:    ( 20 .rar bestanden in 'Shared Files' map )

http://www.mediafire.com/?91p62r5x1prd60...8uyhy8h252

Deze scenery is uitsluitend voor FSX.

Bart
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)