Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FSX , P3D Magnetische declinatie en Navdata bijwerken
#1
Dag iedereen ,

Zeer interessante informatie van de site van wilg die ik Toon (gedeeltelijk) hier
http://www.flaps2approach.com/journal/2... pdate.html

Als u wilt bereiken een hoge mate van realisme op de vlucht van Flight Simulator, luchtvaartinformatie zijn essentieel.
Navigraph streeft ernaar om de nauwkeurigheid van zijn kaarten en databanken alle door driemaandelijkse updates publiceert. Echter, actuele gegevens zijn nutteloos als de basis van FS9, FSX of P3D navigatiegegevens afhankelijk van referentiepunten verouderde, ILS onjuist en verkeerd geplaatste gegevens bijhouden, evenals verschillende VOR en NDB-id.
De navigatie-database die wordt gebruikt door FSX/P3D zijn gebaseerd op informatie van 1988 en afstemming van deze informatie met actuele informatie, kan u de navigatie problemen veroorzaken. Bovendien, de magnetische declinatie verandert elk jaar, en na een aantal jaren, is er een grote kloof in de nauwkeurigheid van de gegevens. Deze divergentie hoogtepunten van de kapen van onjuiste benaderingen.
Locatie van bestanden en datasets 2017
FSX/P3D slaat l ' informatie als een bestand. BGL in het algemeen gevestigd in de map scenery/base/scenery. De naam van het bestand is MagDec.bgl. Vervang dit bestand met een bijgewerkte MagDec.bgl bestand is zeer eenvoudig.
Herve Sors staat bekend om haar werk in het ontwikkelen van programma's en Add-ons die verbeteren de nauwkeurigheid van de gegevens waarop zij is gebaseerd de Flight Simulator. Haar website is een schat aan informatie met uitleg over de redenen waarom de volgende gegevensverzamelingen moeten worden gehandhaafd; Naast het feit dat een platform van die programma's downloaden.
De magnetische variatie correctie
Pakket data van magnetische variatie (MVD) bevat een set bestanden .bgl bijgewerkt in januari 2017. De vervanging van de standaard magdec.bgl van het bestand door degene geleverd in dit pakket geeft een betere pasvorm tussen de weergegeven headers en actuele documentatie gegevens (de onderwerpen van track, ILS en procedure).
Het MVD pakket kan worden gedownload vanaf de website voor gratis
Installatie
Nieuwe MAGVAR installatie bestanden. BGL
(I) sluit FS9 of FSX / P3D, want u zal niet zitten kundig voor het vervangen van het bestand tijdens het gebruik van de Simulator.
(Ii) het bestand MAGDEC. BGL die zich in de map bevindt---landschap-BASE-landschap-to uw FS9 installatie directory / FSX - P3D.
(Iii) Houd een kopie van de oude map. Wijzig de naam van MAGDEC. BGL. BAK (doe geen bgl extensie als het bestand wordt opgeslagen in dezelfde map).
((Iv) Iv) in het meegeleverde pakket, selecteert u het bijgewerkte bestand dat u gebruiken wilt, FS9, FSX of P3D.
(V) Kopieer het nieuwe bestand MAGDEC. BGL in de map---landschap-BASE-landschap-to uw FS9 installatie directory / FSX - P3D.
Flight Simulator zullen het herbouwen van de index op eerste lancering die de nieuwe varianten van de magnetische zal worden toegepast.
Update van de NavAids (FSX en P3D)
Voor het bijwerken van de verschillende NavAids, Hervé een programma genaamd wereld Navaids (Installer versie 8,00) heeft gemaakt. Dit programma wordt geleverd met een installateur zelfuitpakkende die voorziet in een makkelijk te gebruiken om te selecteren, onder andere de liftoff die u wilt bijwerken of installeren in welke geografische regio. De interface ook kruist de gegevensreferenties en biedt een conflict-rapport als er een discrepantie tussen de datasets van landschap standaard en toevoegen - we. Voordat een update, het programma zal het maken van een back-up van alle bestaande gegevens.

Pierre Kuypers

Antwoord
#2
Voor de FSCB-leden, Meer hierover kan je lezen in Airmail 245 p7 en 259 p3
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)