Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FSCB Beginnerscursus
#1
Exclamation 
De beginnerscursus gaat door op zaterdag 21 en zondag  22 januari 2017, in de zaal te Grimbergen, waar ook de meetings doorgaan.
Deelnemen kost € 20,00 voor FSCB leden. Ook niet leden kunnen inschrijven. Zij betalen € 45,00. Daarmee zijn ze ook onmiddellijk lid voor één jaar.

Inschrijven doe je door het bedrag te storten op de FSCB rekening:
BE53 0015 5284 9253 met vermelding: ’cursus’, naam en voornaam.

Stuur daarna ook een mail met als onderwerp ’beginnerscursus’ naar info@fscb.be met daarin je naam en achternaam.
Van de niet-leden willen we ook hun adres en telefoon.

Op 21 januari ontvangt de deelnemer een DVD met alles die aan bod komt op deze cursus. De DVD bevat ook audiovisuele bestanden. Indien je dit wil kan je de cursus thuis printen.

We voorzien koffie, broodjes en frisdrank. De prijzen zijn dezelfde als op de meeting. Iets voor de cursus krijg je nog een mail voor het bestellen van je broodjes. Zo weten we wat er moet aangekocht worden.
Je kan gerust ook je eigen broodjes meebrengen.

Wacht a.u.b. niet tot een week voor de start van de cursus om in te schrijven. Wil je er aan deelnemen? Stuur dan NU de mail met de gevraagde gegevens, en stort ook onmiddellijk het cursusgeld. Alvast bedankt daarvoor.

Waarover hebben we het?
We starten bij het begin. Wat heb je nodig van hard- en software. We concentreren ons op de sims die afgeleid zijn van de Microsoft FSX: de oude MS FSX, de FSX steam edition en de P3D sim. Dus niet X-plane (Dit kan later eens op een maandelijkse meeting aan bod komen).
Hoe installeren we de sim, hoe installeren we scenery en vliegtuigen. Waarom vliegt een vliegtuig, hoe doe je dit. Uitleg over de instrumenten, luchtvaartregels, navigatie en radiocommunicatie. En zo voort...

Tot op de cursus?
Antwoord
#2
Gelieve nog te noteren dat de les start om 09uur. Einde is voorzien om 17 uur
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)